Zondag - Jong & Oud

Brunch

Ook dit jaar organiseert de Peelfeesten tijdens haar feestweekend een Peelbrunch. De Peelbrunch zal plaatsvinden op zondag 16 juni van 11.00 uur tot omstreeks 12.30 uur. 

De Peelbrunch komt door medewerking van vele Helenaveense bedrijven en vrijwilligers tot stand. Toch zijn wij genoodzaakt een bijdrage te vragen om de brunch te organiseren. Voor een volwassenen bedraagt dat € 15,00, voor kinderen van 5 t/m 12 jaar € 5,00 en kinderen tot 5 jaar mogen gratis aanschuiven.
 
Wil je deelnemen aan de Peelbrunch?
Geef je dan op via ons online inschrijfformulier
 
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Arbella Jonker: brunch@peelfeesten.nl .

 

Concert in Open Lucht

FB IMG 1523042786822Het "Concert in open lucht' is een jaarlijks terugkerend evenement van Muziekvereniging Wilona. Dit jaar treden zij op in samenwerking met de Muziekvereniging de Heerlijkheid uit Sterksel. De toegang voor dit concert is gratis. Aanvang aansluitend aan de Peelbrunch (rond 12.00 uur).

 

Super Sunday

Voor de basisschooljeugd vanaf groep 4 wordt Super Sunday georganiseerd. In teams van 2 kinderen worden een 7-tal spelen gespeeld. Aan het einde van de middag zal duidelijk worden welk team het beste heeft gescoord op de verschillende onderdelen: durf, doen, denken en uithoudingsvermogen. Deelname is gratis.

Opgave kan via onze site

 

Waterspektakel

FB IMG 1523043131916De middag wordt afgesloten met een heus waterspektakel op de Helenavaart. Jong en oud strijden met "Blij dat ik glij" voor het beste resultaat. Wie zal al glijdend de snelste tijd neerzetten?

  • Aparte wedstrijd voor de jongens en meisjes van groep 5 t/m 8!
  • Vanaf Voortgezet Onderwijs t/m 99 jaar kunnen ook de strijd met elkaar aangaan.
  • Gratis deelname
  • Deelname op eigen risico!
  • Zwemdiploma A verplicht
  • Zwemvest aanwezig
  • Goed schoeisel verplicht

Opgave kan via onze site

 

De website van de Peelfeesten maakt gebruik van cookies.
Ok