Zondag - Jong & Oud

Brunch

Ook dit jaar organiseert de Peelfeesten tijdens haar feestweekend een Peelbrunch. De Peelbrunch zal plaatsvinden op zondag 10 juni van 11.00 uur tot omstreeks 12.30 uur. Ook dit jaar organiseert de Peelfeesten tijdens haar feestweekend een Peelbrunch. De Peelbrunch zal plaatsvinden op zondag 10 juni van 11.00 uur tot omstreeks 12.30 uur. 

De Peelbrunch komt door medewerking van vele Helenaveense bedrijven en vrijwilligers tot stand. Toch zijn wij genoodzaakt een bijdrage te vragen om de brunch te organiseren. Voor een volwassenen bedraagt dat € 15,00, voor kinderen van 5 t/m 12 jaar € 5,00 en kinderen tot 5 jaar mogen gratis aanschuiven.
 
Wilt u deelnemen aan de Peelbrunch?
Stuur dan een e-mail met de opgave naar dgjbrouwers@gmail.comGeef hierbij aan met hoeveel volwassen en hoeveel kinderen van welke leeftijd u komt. 
Graag de bijdrage voor vrijdag 8 juni overmaken naar NL88RABO012.08.05.375 t.n.v. Stichting Dorpsfeest Helenaveen o.v.v. Brunch.
Contant betalen voor aanvang van de brunch is ook mogelijk.
 
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Daphne: 06-13692127.

 

Helenavaart Concert

FB IMG 1523042786822Een jaarlijks terugkerend evenement, afwisselend in de dorpen langs de Helenavaart: Grashoek, Griendtsveen en dit jaar dus weer in Helenaveen en wel tijdens het 25 jarig jubileum van Peelfeesten/Dorpsfeesten! Een sfeervol concert waar de volgende muziekverenigingen zich van hun beste kant zullen laten zien: Muziekvereniging Wilona uit Helenaveen, Fanfare Renantia uit Griendtsveen en Semper Avanti uit Grashoek. Gratis toegang.

 

Super Sunday

Voor de basisschooljeugd vanaf groep 4 wordt Super Sunday georganiseerd. In teams van 2 kinderen worden een 7-tal spelen gespeeld. Aan het einde van de middag zal duidelijk worden welk team het beste heeft gescoord op de verschillende onderdelen: durf, doen, denken en uithoudingsvermogen.

 

Waterspektakel

FB IMG 1523043131916Later meer info.

 

Golden Monkeys

De band met meiden en jongens uit Helenaveen en omstreken. Deze vijf jonge, enthousiaste muzikanten timmeren inmiddels al weer enkele jaren aan de weg. Kortom: een geweldige afsluiter van ons jubileumweekend!