Zaterdag - Abba Fever

Happen & Stappen

I.s.m. Jeugdwerk en de Helenaveense Horeca en de Peelbascule zal op zaterdagmiddag voor jong en oud verschillende wandelroutes door onze mooie omgeving worden uitgezet. Onderweg zul je verrast worden met enkele culinaire hoogstandjes om uiteindelijk te eindigen in het feestpaviljoen waar een grootse Bingo met geweldige prijzen georganiseerd zal gaan worden.

 

ABBA Fever

AbbaFever2014 967 683x1024Al meer dan 40 jaar lang trekt de muziek van ABBA nog steeds alle generaties over de hele wereld de dansvloer op. Bij een show van Abba Fever is het dan ook een garantie dat iedereen regelrecht wordt teruggevoerd naar de seventies en weer ouderwets uit z’n dak gaat! Met 2 fantastische zangeressen als Agnetha en Frida en twee rasmuzikanten als Björn en Benny, aangevuld met een 5 koppige swingende liveband, zorg Abba Fever voor een ware revival van een Abba concert.

Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo: geen enkele ABBA-tophit wordt overgeslagen en ook de echte ABBA-fans worden verrast met enkele vergeten, maar prachtige albumtracks.

Naast de hoofdact zullen de lokale DJ’s Lux ’n Flex en Teun Aldenzee de avond omlijsten.

Kaarten in voorverkoop: €10,-
Kassa: €12,50
Tent open vanaf 20.00 uur. Aanvang 21.00 uur

Klik hier voor de voorverkoop adressen.
Klik hier om online kaarten te reserveren